Remco . Coach

Coaching on the job

Beter in je vel en in je werk

Wil jij aan je job een draai geven of een nieuw impuls, zodat je beter in je vel komt te zitten en beter kan functioneren in je werk? Dan is jobcoaching wellicht iets voor jou. Je kunt daar altijd, geheel vrijblijvend eerst even contact over opnemen. Dit is kosteloos en geeft jou informatie over mogelijkheden.

Het doel is dat jij op een gezonde manier en met plezier werkt. Of, in vakterminologie uitgedrukt, dat je duurzaam inzetbaar bent, zelf meerwaarde ervaart. Vaak kan dit worden bereikt in een kort coachtraject.

Misschien herken een van deze dingen:

  • Moe, steeds meer ge├»rriteerd raken
  • Ik doe mijn best maar krijg steeds meer kritiek van leidinggevende en/of mensen om mij heen
  • Focussen en concentreren gaat mij steeds moeilijker af
  • Ik krijg steeds meer moeite om mijn bed uit te komen om naar het werk te gaan

Dan is het tijd om actie te ondernemen, een plan te gaan maken om zaken te verbeteren voor jezelf.

Hierin kan ik jou begeleiden. Ik kan helpen bij het scherp krijgen van wat er speelt qua probleem, wat jouw vraagstuk is en wat ingezet kan worden zodat je beter in je vel en in je werk komt te zitten.

Oplossingsrichtingen zijn er velerlei en verschilt per persoon en vraagstuk. Het kan bestaan uit het nemen van maatregelen om je werkplek te optimaliseren, het verhogen van stresstolerantie, verminderen van werklast, leren grenzen stellen, enz.

Tijdens de coaching maak ik gebruik van diverse methodieken en technieken. Verder geef ik je opdrachten mee om zaken voor jou helder en inzichtelijk te krijgen.

De kosten van een job coachingstraject hangt af van de duur en wat er ingezet moet worden. Na een eerste kennismakingsgesprek heb je hier al helderheid over.
Zoek je een coach die jou kan helpen om vanuit de kern te leven, te werken en je loopbaan in te richten? Neem dan vrijblijvend contact op! Ik heb veel kennis van mens en organisatie. Het eerste verkennend gesprek is vrijblijvend en kosteloos.