Remco . Coach

CV met focus

Een CV moet aansluiten op de vacature waarop jij solliciteert en informatie bevatten die van belang is voor jouw toekomstige werkgever. De eerste indruk moet gelijk goed zijn, zodat de kans toeneemt dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Jouw Curriculum Vitae (CV) betekent een samenvatting van jouw levensloop moet aansprekend zijn. Net zoals jouw sollicitatiebrief of sollicitatiefilm(pje). Het is de bedoeling dat degene die leest (meestal een HR-adviseur/ recruiter bij grotere ondernemingen) in een oogopslag ziet of jij een geschikte kandidaat bent.

Heb je vragen als

  • Wat moet er in mijn CV staan?
  • Welke onderdelen moeten erin?
  • Wat doe ik met gaten (perioden dat ik niet werkte) in mijn CV?
  • Hoe maak ik mijn CV sterk?

Dan helpt deze training je. Er zijn namelijk enkele wetmatigheden die ervoor zorgen dat de kans wordt vergroot dat jij op de plek komt die je graag wilt.

Deze training wordt een op een en in groepen gedaan.
Als je wilt weten of deze training iets voor jou is, neem dan vrijblijvend contact op. Het verkennend gesprek is kosteloos.